|||| FORSIDEN |||| FORBEREDELSER |||| BÅT OG UTSTYR |||| LOGGEN |||| REISEBREV |||| KONTAKT ||||


torsdag 18.november 2010

Dag 1

Posisjon: N 26` 14,20  W 16`  53,95
Utseilt distanse: 117 Nm
Vi har igjen: 663 Nm
Vi dro fra Puerto Rico onsdag  ca kl. 11,45.
Første døgn har vært rolig. Vi har valgt å ta en rolig og behagelig seilas og har bare et forseil oppe. I morges kom delfinene og hilste på oss ellers har vi ikke sett så mye. Vi hadde fisk på snøret som dro avgårde med sluk og snøre. Det blir ingen mer fisking før vi får kjøpt nytt.
Vi har hatt vind mellom 10 og 20 knop og rotete sjø. Malinn hentet oss inn…..og dro fra oss
Vi koser oss.

Ett svar til “Dag 1”

  1. Gammelnaboen sier:

    Heisan! Slumpet til å finne bloggen din, og ser at du er ute på nok en langtur. Så stilig!!! Håper du har det bra og at livet har fart godt med deg siden sist vi møttes. Alt vel her i gata – hadde faktisk nabofest for damene i går kveld. Koselig med høy snakkefaktor og mye vin. Ingen store bølger her for tiden. Lev vel! Hilsen Grethe i Rødknappbakken

Legg igjen en kommentar