|||| FORSIDEN |||| FORBEREDELSER |||| BÅT OG UTSTYR |||| LOGGEN |||| REISEBREV |||| KONTAKT ||||


fredag 13.oktober 2006

Fernandos fødselsdag på brygga i Porto Rico

Etter å ha ligget i Las Palmas noen dager, og det fremdeles var over en uke til jeg skulle hjem til Norge, bestemte jeg meg for å seile en tur syd til denne lille turistbyen på syd siden av Grand Kanari. I havna her syd ligger Capella, en norsk båt med folk jeg kjenner og Gry med sønnen Felix. Gry har bodd i Porto Rico i flere år og kjenner de fleste i havna, og det var gjennom dem jeg også ble invitert på spansk bursdags bryggefest.

untitled3  2

Fernando ble 78denne dagen og hadde invitert hele sin store familie og noen venner til fiesta på brygga. Det ble rigget til med grill og stor panne hvor den største og beste Paellaen jeg har smakt ble tilbredt.

3

Fernando og Isabell er to fantastiske gjestfrie mennesker,

4

Gry, Martin og Erik.

5  6

Den unge Isabell kjørte showet de siste timene. Kokken kunne også underholde.

Neste morgen skulle jeg etter planen seile tilbake til Las Palmas, men avreisen ble utsatt i 24 timer.

Legg igjen en kommentar