|||| FORSIDEN |||| FORBEREDELSER |||| BÅT OG UTSTYR |||| LOGGEN |||| REISEBREV |||| KONTAKT ||||


tirsdag 25.juni 2013

Strømstad til Sandefjord

En herlig seilas med liten bris fra syd. Seilene ble heist så fort vi kom ut av byen. Selv med bare 5 sekundmeter vind holdt HARRY Z  en fart på mellom 6 og 8,5 knop. Petter tok imot oss når vi ankom hvalfangerbyen. Vi er fornøyd med skuta.

2 svar til “Strømstad til Sandefjord”

  1. Hi Eric, Sorry I don’t write in Norwegian any more. I have looked at some of the things you have written and like what I see. I will be coming to Bergen and then Stavanger to help my buddy Einar Strom sail his just bought Nic 35 back to Hidra or Stavanger.
    My boat, Argonaut of Rhu is on land getting some needed repairs after 10 years of sailing. I brought the boat home from the US last year after 6 years in the Med and crossing the Atlantic to Antigua. We made it to New York and then shipped the boat back to the UK.
    Nice to see you are enjoying yourself. I have not flown since retiring in 2004.

    Regards, Ralph

  2. RE:» Stromstad til Sandefjord НПП Валок Наплавка рабочих валков

Legg igjen en kommentar